De Lekkerste Feesthapjes uit Tilburg Gratis Thuisbezorgd De Lekkerste Hapjes en de Lekkerste Schalen.

Reactie plaatsen

Reacties

H Leermakers
2 dagen geleden

Dank voor de lekkere hapjes, goed verzorgd. Wij kregen enthousiaste reacties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Cindy van den Boomen
een maand geleden

Gisteren tijdens ons feestje meerdere complimenten gekregen over de hapjes! De hapjes zijn betaalbaar, mooi gepresenteerd, vooral heel lekker en de levering was netjes volgens afspraak.

van der Loo
2 maanden geleden

Voor een feestje 4 boxen besteld, Het was heerlijk en heb vele complimenten gehad, deze zijn voor jullie. Alles keurig verzorgd en het was erg lekker, dank je wel

Marijke
5 maanden geleden

Goedenavond!

Ik woon in Den Bosch, daar bezorgen jullie niet, maar kan ik het ook afhalen in Tilburg? Het gaat om zondag 29 januari en waarschijnlijk 2 dozen. Kan ik het dan op zondag ophalen of wordt dat zaterdag? Hoor het graag.
Groetjes
Marijke Hulshoff

Carla
5 maanden geleden

Op 24 december zijn de hapjes bezorgd. Complimenten voor de opmaak en niet te vergeten de smaak. Echt een aanrader! Van onze gasten complimenten gehad. Zoals gezegd blijven de hapjes 3 dagen houdbaar. Op 2e Kerstdag de laatste hapjes gegeten en deze waren inderdaad nog lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan Zuiderbaan
5 maanden geleden

Gisteravond een feestje gehad en voor het eerst 5 dozen met hapjes besteld. Echt een groot succes! Veel complimenten gehad van onze gasten. En terecht! Uitstekende kwaliteit en service. Voor herhaling vatbaar!

Wouters
7 maanden geleden

Afgelopen vrijdag feest gehad. We hadden (voor het eerst) 4 dozen besteld. De hapjes waren super lekker, zag er allemaal keurig verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel.

Gerry Oerlemans
7 maanden geleden

Goedemorgen!
Lever jij ook zaterdag voor Kerst? En mss speciale hapjes??

Carla van Beurden
9 maanden geleden

De heerlijkste hapjes en netjes verzorgd, een luxe combinatie! Super gewoon.

Wim van Hoof
een jaar geleden

Vandaag voor de verjaardag van mijn vrouw 3 schalen besteld, fantastisch! Perfect geregeld, veel keus en meer dan voldoende, volgende keer bestellen we ze weer! Veel makkelijker en beter dan zelf de hele dag in de keuken te staan! Complimenten

Rating: 4 sterren
9 stemmen